[欧美] 英文经典单曲推荐之shania twain---I'm Gonna Getcha Good () [ape][XWT网盘]

i'm gonna getcha good
shania twain

let's go! don't wantcha for the weekend 不想只做你的周末情人, don't wantcha for a night 也不想玩一夜情, i'm only interested if i can have you for life(yeah)只想跟你天长地久. i know i sound serious,well baby i am 我是认真的. you're a fine piece of real estate 你就像一块上好的土地, and i'm gonna get me some land 我只想拥有你. so don't try to run, honey 不要逃避,亲爱的, love can be fun 爱情是美妙的. there's no need to be alone 当你找对了人, when you find that someone 你就不用再孤单了. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha,你是我的, while i gotcha in sight 我第一眼看见你就知道. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha,你是我的, if it takes all night 即使要花一整晚的时间. (yeah you can betcha)you can betcha,你是我的, by the time i say go 我要你跟我走, you'll never say no 你会无法拒绝. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha,你是我的, it's a matter of fact 我是认真的. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha 你是我的, don't you worry 'bout that 不用担心, you can betcha bottom dollar in time 不用怀疑, you're gonna be mine 很快你就是我的了. just like i should, i'll getcha good(yeah)命中注定,你就是我的. i've already planned it,我已经计划好了, here's how it's gonna be 我们就应该是这样的, i'm gonna love you 我会爱着你, and you're gonna fall in love with me 你也会爱上我. so don't try to run,honey 不要逃避,亲爱的, love can be fun 爱情是美妙的. there's no need to be alone 当你找对了人, when you find that someone 你就不用再孤单了. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha,你是我的, while i gotcha in sight 我第一眼看见你就知道. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha,你是我的, if it takes all night 即使要花一整晚的时间. (yeah you can betcha)you can betcha,你是我的, by the time i say go 我要你跟我走, you'll never say no 你会无法拒绝. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha,你是我的, it's a matter of fact 我是认真的. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha 你是我的, don't you worry 'bout that 不用担心, you can betcha bottom dollar in time 不用怀疑, you're gonna be mine 很快你就是我的了. just like i should, i'll getcha good(yeah)命中注定,你就是我的. i'm gonna getcha baby 宝贝,你是我的. i'm gonna knock on wood 希望我走运, i'm gonna getcha somehow honey 能够得到你,亲爱的. yeah, i'm gonna make it good 我会好好爱你. so don't try to run,honey 不要逃避,亲爱的, love can be fun 爱情是美妙的. there's no need to be alone 当你找对了人, when you find that someone 你就不用再孤单了. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha,你是我的, it's a matter of fact 我是认真的. (i'm gonna getcha) i'm gonna getcha 你是我的, don't you worry 'bout that 不用担心, you can betcha bottom dollar in time 不用怀疑, you're gonna be mine 很快你就是我的了. just like i should, i'll getcha good(yeah)命中注定,你就是我的.

单曲下载
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复,如果您想免回复、免金币,直接查看内容,请开通炫音VIP

评分

ttkl2010 + 15 + 15 加油

谢谢分享,今天是什么日子啊,追星揽月 突然帖子暴走

支持~!谢谢分享~!~!~!

谢谢分享!

谢谢分享!

经典,手机铃声就是它

发现追星揽月的曲子真的都很棒。支持一下~

好听的音乐,谢谢拉

很不错哦,节奏棒。

我就喜欢英文的舞曲,谢谢

这个非常的好听啊,谢谢了!

这个非常的好听啊,谢谢,我要啊!

十分感谢分享。

经典的歌,收藏了

特别的嗓音,动听的节奏