[欧美] Isaiah - Streets of Gold [iTunes Plus AAC/百度云]

单曲名称:Streets of Gold
艺人: Isaiah
音乐风格:Pop
资源格式:iTunes Plus AAC
发行时间: 2017年07月28日
地区: 澳大利亚
语言:英语

歌词(翻译:肥鸭):

Isaiah - Streets of Gold

It's like I dream, but I'm wide awake and,
像是一场梦,但我很清醒而且
finding comfort in these walls,
在这些墙中寻找著那份舒适
in this town of a million faces,
在这充满百万张脸孔的城市里
but I've always wanted something more.
我一直想要寻找那个更多

On a road with no destination,
没有目标的路上
following my beating heart,
我追随着自己的心跳
sometimes it takes a leap of faith
有时候需要那种义无反顾的信念
to find out who you really are.
才能找到真正的自己

When they said that I was crazy,
当他们说我疯了
I always knew that you were there for me.
我知道你总是在那里相信着我
A million faces all around, but
百万张脸孔围绕啊,但
it's yours I miss the most.
你才是我最思念的那个

I always knew,
我一直都知道
I'd be walking through the streets of gold,
我就走在往天堂的黄金大道上
but here's the truth-
但事实是
nothing really feels like home.
没有地方能比得上自己的家

Just take me back to you, you
把我带向你吧,带向有你的地方
Nothing really feels like home
没有地方比得上自己的家
把我带向你吧,带向有你的家
Nothing really feels like home
没有地方比得上自己的家

For a year I'm in taxi's waiting,
还记得有一年我待在计程车里等著
seeing life as a different pace.
看着人生用不同的速度播放
Sometimes you just got up and leave,
有时候你就是得起身离开
don't let anyone get you down.
不要让任何人把你打倒

Cause I know they said that I was crazy,
因为我知道他们说我疯狂
but I always knew that you were there for me.
我一直都知道你总是在那里相信着我
A million faces all around, but
百万张脸孔围绕啊,但
it's yours I miss the most.
你是我最思念的那个

我一直知道
I'd be looking through the streets of gold,
我将会看过那些通往天堂的黄金大道
但事实是
nothing really feels like home.
没有地方比得上自己的家

没有地方比得上自己的家
没有地方比得上自己的家

Home, home, home,
家、家、家
home
家⋯⋯

我一直都知道
I'd be walking through the streets of gold,
我就走在往天堂的黄金大道上
但事实是
没有地方能比得上自己的家

没有地方比得上自己的家
没有地方比得上自己的家

Ohhh...
喔⋯⋯

把我带向你,带向有你的地方
Cause nothing really feels like home
因为没有地方比得上自己的家

以上所有專輯資源轉載自網絡...本人僅負責重新打包上傳...第一發布享有權歸原音頻提取者所有...僅供試聽音質和學習音樂知識使用...請在下載後24小時內刪除...如引發任何法律糾紛本人概不負責...如果你喜歡這張專輯...請支持正版...

解压密码:bbs.musicool.cn
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 20 才可浏览,您当前积分为 0

评分

solemn + 10 + 10 给力!
janice0612 + 15 赞一个!

连抢两个沙发                  

评分

weareyy + 2

非常不错,感谢分享。

评分

weareyy + 2

感谢分享

thanks for sharing

谢谢分享

谢谢楼主分享好歌曲

感谢炫音分享!

我的菜~ 感谢yy分享!

试试~~~~~~~~

最好的AAC论坛

bbs.musicool.cn

So good! Thanks for sharing!

为什么全部都要20点才能看?

刚刚用QQ音乐找到了这首歌,真的很好听

旋律非常不错